Hogyan indítsuk újra a Xiaomi MiJIA légtisztítót?

Kerültél már valaha olyan helyzetbe, amikor nem tudsz WiFi hálózathoz csatlakozni a Xiaomi Mi Air Purifier 2s vagy Mi Air Purifier Pro H használata közben? Ebben az esetben annyit kell tenned, hogy reszeteled a Xiaomi Mi légtisztítód is visszaállítod a gyári beállításokat. Ebben a cikkben megtudod, hogy hogyan kell reszetelned a Xiaomi légtisztító szűrőbetétjét, illetve a Xiaomi légtisztító WiFi-t.

Hogyan indítsuk újra a Xiaomi légtisztító szűrőbetétjét?

A szűrőbetét reszetelése felettébb egyszerű folyamat. Elég lenyomva tartani lámpakapcsoló/szűrő újraindító gombot hat másodpercen át, amíg meg nem hallod a légtisztító figyelmeztető jelzését. Ezzel a szűrőbetétet újraindítottad.

Hogyan indítsuk újra a Xiaomi légtisztító WiFi-t?

Nyomd meg az üzemmód gombot és a lámpakapcsoló/szűrő újraindító gombot egyszerre, majd tartds őket lenyomva 5 másodpercen át. Ha meghallod a légtisztító figyelmezetető jelzését, az azt jelenti, hogy a WiFi sikeresen újraindult. Ezután azt javasoljuk, hogy csatlakoztasd újra a Xiaomi légtisztítót a WiFi-hez.


Nagy Emese

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.


Hasonló cikkek: